年柑戚风蛋糕❤How to make Mandarin Orange Chiffon Cake マンダリンオレンジシフォンケーキ만다린 오렌지 ...



年柑戚风蛋糕❤How to make Mandarin Orange Chiffon Cake マンダリンオレンジシフォンケーキ만다린 오렌지 쉬폰 케이크

Ingredient 
A:
Egg yolk 4pcs 蛋黄
Caster sugar 24g 幼糖
Mandarin orange juice 56g  年柑果汁
Corn oil/vegetable oil  40g  玉米油/其它植物油
Sea salt 1/4tsp  海盐
Cake flour 67g  蛋糕粉
Baking powder 1/2tsp   泡打粉/发粉
Baking soda powder 1/2tsp 苏打粉

B:
Egg whites 4pcs  蛋白
Caster sugar 56g  幼糖
Cream of tartar 1 tsp  塔塔粉

Comments

Post a Comment